ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί σε σφαγές αμάχων σε όλη την Ευρώπη

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί σε σφαγές αμάχων σε όλη την Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βίντεο που εμφανίζει τον δεύτερο τζιχαντιστή (κεντρική φωτο) της επίθεσης στην εκκλησία στη Νορμανδία της Γαλλίας, Αμπντέλ Μαλίκ Πετιζάν, έδωσε στη δημοσιότητα το “πρακτορείο ειδήσεων” Amaq, που πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος.

Στο βίντεο ο Πετιζάν καλεί τους μουσουλμάνους να «ξυπνήσουν» και να επιτεθούν εναντίον δυτικών στόχων, να πλήξουν τους συμμάχους του Διεθνούς Συνασπισμού που πολεμά το Ισλαμικό Κράτος.

Ο ίδιος προτρέπει τους μουσουλμάνους να επιτεθούν στους υπηκόους των δυτικών χωρών με μαχαίρια και να διαπράξουν μαζικές επιθέσεις.

«Οι καιροί έχουν αλλάξει. Θα υποφέρετε αυτά που υποφέρουν οι αδερφοί μας και οι αδερφές μας. Θα καταστρέψουμε τη χώρα σας», λέει ο άντρας που το Amaq ισχυρίζεται είναι ο Πετιζάν στο βίντεο.

«Αδερφοί μου, βγείτε στους δρόμους με μαχαίρια, με οτιδήποτε χρειάζεται, επιτεθείτε τους, σκοτώστε τους μαζικά», λέει, καλώντας τους μουσουλμάνους να επιτεθούν στους συμμάχους των διεθνών συμμαχικών δυνάμεων που πολεμούν τους ισλαμιστές τρομοκράτες στη Συρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»

Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή

Ο Μοχάμεντ Όντεχ είναι ο νέος αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα

Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια

Νετανιάχου: Οι IDF ελέγχουν το 60% της Γάζας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr