ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μόσχα, Ρωσία, Τζιχαντιστές,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση εναντίον φυλακίου της τροχαίας έξω από τη Μόσχα την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της οποίας και οι δυο δράστες σκοτώθηκαν.
Σύμφωνα με κείμενο που μετέδωσε το “πρακτορείο ειδήσεων” Αμάκ, το οποίο πρόσκειται στην οργάνωση, «δύο μαχητές του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν σε Ρώσους αστυνομικούς στην περιοχή Μπαλασίχα, ανατολικά της Μόσχας».
Η Επιτροπή Έρευνας της Ρωσίας ανέφερε ότι δύο άγνωστοι, οπλισμένοι με ένα πυροβόλο όπλο και δυο τσεκούρια, επιτέθηκαν εναντίον φυλακίου της τροχαίας έξω από τη Μόσχα.
Ο ένας σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια της επίθεσης και ο δεύτερος ενώ πρόβαλε ένοπλη αντίσταση, κατά την ίδια πηγή.
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στην επίθεση, ο ένας σοβαρά.























































