Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκάλα Βουλευτής: Το ISIS ελέγχει τέσσερις συνοικίες στην τουρκική πόλη Γκαζιαντέπ

Τουρκάλα Βουλευτής: Το ISIS ελέγχει τέσσερις συνοικίες στην τουρκική πόλη Γκαζιαντέπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Τουρκάλα βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ελίφ Ντογκάν Τουρκμέν (Elif Doğan Türkmen), κατήγγειλε ότι το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έχει θέσει υπό τον απόλυτο έλεγχό του τέσσερις συνοικίες στην πόλη Γκαζιαντέπ, στη νότια Τουρκία, πράγμα που είναι γνωστό στην τουρκική κυβέρνηση όπως σημείωσε.

Δηλαδή, έχουμε μια τουρκική πόλη που κατέχεται σε ένα μέρος της από το Ισλαμικό Κράτος. Πρόκειται για τρομερή καταγγελία.

Η πόλη Γκαζιαντέπ, κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, είναι πασίγνωστο ότι αποτελεί τζιχαντιστική σφηκοφωλιά.

Όταν οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου 2015, είχαν βγει στους δρόμους της Γκαζιαντέπ αυτοκίνητα με μαύρες ισλαμιστικές σημαίες που πανηγύριζαν. Οι εικόνες είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου αλλά κανείς δεν ενοχλήθηκε, ούτε η γαλλική κυβέρνηση.

Από την Γκαζιαντέπ γινόταν η εξαγωγή αρχαιοτήτων που πωλούσε το Ισλαμικό Κράτος. Στη Γκαζιαντέπ είχαν στηθεί γραφεία – “πρακτορεία” που πωλούσαν τις σκλάβες Γιαζίντι που είχε πιάσει το Ισλαμικό Κράτος, στη Γκαζιαντέπ στρατολογούνταν τζιχαντιστές, εκπαιδεύονταν τζιχαντιστές, συνωμοτούσαν οι τζιχαντιστές.

Αυτά είναι γνωστά σε όλες τις μυστικές υπηρεσίες και το TRIBUNE τα έχει δημοσιεύσει σε άρθρα του στο παρελθόν.

Το Σάββατο το βράδυ χτυπήθηκε στη Γκαζιαντέπ με βομβιστική επίθεση ένας γάμος Κούρδων, στο θρήσκευμα Αλεβιτών.

Επίσης λέγεται ότι οι Κούρδοι που χτυπήθηκαν ήταν, οικογενειακώς, υποστηρικτές του φιλοκουρδικού σοσιαλιστικού κόμματος HDP.

Οι νεκροί από την επίθεση έχουν φτάσει τους 53, σύμφωνα με τελευταίο απολογισμό.

Το τουρκικό καθεστώς προσπάθησε να συνδέσει τη βομβιστική επίθεση με το Ισλαμικό Κράτος (ISIS). Μάλιστα λέγεται ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε ήταν παρόμοιος με εκείνους των βομβιστικών επιθέσεων στη Σουρούτς και στην Άγκυρα.

Εδώ όμως υπάρχει ένα θέμα, μεγάλο θέμα. Το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για καμία από τις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις που του καταλογίζουν στην Τουρκία.

Την Κυριακή, στις κηδείες των θυμάτων της βομβιστικής επίθεσης, εκατοντάδες Κούρδοι συγγενείς και φίλοι των θυμάτων φώναζαν ρυθμικά “δολοφόνε Ερντογάν”, καταλογίζοντας το ισλαμιστικό καθεστώς της Άγκυρας την ευθύνη για το μακελειό.

Γιατί τα θύματα είναι πάντα Κούρδοι;

Όλες οι πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις στην Τουρκία, που καταλογίστηκαν στο Ισλαμικό Κράτος δίχως ποτέ εκείνο να αναλάβει την ευθύνη, είχαν αποκλειστικά στόχο τους Κούρδους της Τουρκίας.

Η πρώτη πολύνεκρη επίθεση ήταν στο Σουρούτς στις 20 Ιουλίου 2015 με 33 νεκρούς και 104 τραυματίες. Τα θύματα ήταν όλοι Κούρδοι αριστεροί και σοσιαλιστές νεολαίοι.

Η δεύτερη πολύνεκρη επίθεση ήταν στην Άγκυρα στις 10 Οκτωβρίου 2015 με 103 νεκρούς και περισσότερους από 500 τραυματίες. Τα θύματα ήταν για μια ακόμη φορά Κούρδοι στην πλειονότητά τους και Τούρκοι αριστεροί.

Πώς γίνεται πάντα το Ισλαμικό Κράτος να ανατινάζεται μέσα στους αριστερούς Κούρδους; Αυτό θα το εξηγήσει το καθεστώς Ερντογάν;

Και γιατί το Ισλαμικό Κράτος, που αναλαμβάνει την ευθύνη για κάθε χτύπημα «μοναχόλυκου» όπου κι εάν συμβεί στον πλανήτη, δεν έχει αναλάβει ποτέ την ευθύνη για κάποια από τις βομβιστικές επιθέσεις που του προσάπτουν στην Τουρκία;

Και γιατί σε όλες τις βομβιστικές επιθέσεις που αποδίδονται στο ISIS οι στόχοι εάν δεν είναι Κούρδοι είναι τουρίστες και αλλοδαποί και ποτέ Τούρκοι; Δεν είναι εύλογα αυτά τα ερωτήματα;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο Σταϊνμάγερ στην Τουρκία με πολιτική ατζέντα… και ντονέρ

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr