ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών
Δημοσίευμα-βόμβα των NYT: Μυστικές επαφές Αχμαντινετζάντ με τη Μοσάντ για την ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος
Οι ΗΠΑ έπληξαν για πρώτη φορά με θαλάσσια drones ιρανικό υποβρύχιο (βίντεο)
Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές παριστάνουν τους φιλάνθρωπους υπαλλήλους της τουρκικής ισλαμιστικής ΜΚΟ IHH που μετέφερε όπλα στην Αλ Κάιντα - Η IHH
Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη για τον φονικό εμπρησμό της Marfin
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη μαζική απέλαση προσφύγων από τη Γερμανία ζητεί ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας, Μάρκους Ζέντερ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Spiegel.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος ανήκει στο Χριστιανοκοινωνικό Κόμμα (CSU0), οι άνθρωποι, οι οποίοι προέρχονται από «εντελώς ξένους πολιτισμούς», δεν μπορούν να ενσωματωθούν στη γερμανική κοινωνία.
«Ακόμα και αν έχει κανείς τις καλύτερες προθέσεις, δεν θα μπορέσουμε να ενσωματώσουμε με επιτυχία τόσο πολλούς ανθρώπους από ένα εντελώς ξένο πολιτισμό» πρόσθεσε.
Ο συντηρητικός πολιτικός παρέπεμψε μάλιστα, στην εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών ότι σε χώρες προέλευσης των προσφύγων, όπως είναι το Αφγανιστάν και το Ιράκ, υπάρχουν κάποιες ασφαλείς περιοχές. Συμπλήρωσε δε, ότι «και στη Συρία ο εμφύλιος πόλεμος κάποτε θα τελειώσει».
«Ο νόμος για το άσυλο προβλέπει ότι όταν πάψει να υπάρχει ο λόγος φυγής, τότε οι άνθρωποι επιστρέφουν στην πατρίδα τους» εξήγησε.
«Η προστασία του εγχώριου πληθυσμού πρέπει να έχει τώρα την απόλυτη προτεραιότητα» συνέχισε, αναφέροντας ότι η φράση της Καγκελαρίου «θα τα καταφέρουμε» δεν αρκεί.























































