Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία αψηφά τις ΗΠΑ: Δεν έχουμε καμία εκεχειρία με τους Κούρδους στη Συρία

Η Τουρκία αψηφά τις ΗΠΑ: Δεν έχουμε καμία εκεχειρία με τους Κούρδους στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαψεύδει ότι έχει κηρύξει εκεχειρία με τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) στη Συρία η Τουρκία, εκεχειρία που ανακοινώθηκε από τους Αμερικανούς, και επιμένει ότι θα συνεχίσει τις πολεμικές επιχειρήσεις στο συριακό έδαφος δυτικά του Ευφράτη ενάντια στις SDF και στους Κούρδους του YPG.

Οι κουρδικές πολιτοφυλακές στη βόρεια Συρία θα παραμείνουν στόχος των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, στο βαθμό που δεν θα υποχωρήσουν δυτικά του Ευφράτη, ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος της τουρκικής Προεδρίας.

Η Τουρκία δεν έχει συμφωνήσει καμία εκεχειρία με τις κουρδικές πολιτοφυλακές στη Συρία, είπε ο Ιμπραχίμ Καλίν, εκπρόσωπος του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Δήλωσε ακόμη ότι στρατιωτικός στόχος της Άγκυρας στη Συρία είναι η εκκαθάριση μιας ζώνης βάθους 90 χιλιομέτρων από τα τουρκικά σύνορα εντός του συριακού εδάφους από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Ο κ. Καλίν ανέφερε ότι ο κ. Ερντογάν είναι πολύ ανήσυχος για την κατάσταση στο Χαλέπι και εργάζεται για την επίτευξη εκεχειρίας στην πόλη.

Η τουρκμένικη Ταξιαρχία Σουλτάν Μουράντ, που αποτελείται από Τουρκμένους της Συρίας και Τούρκους Γκρίζους Λύκους και συμμετέχει στην υπό τουρκική διοίκηση “Ασπίδα του Ευφράτη”, ανάρτησε βίντεο από την προέλαση των ανδρών της, με την υποστήριξη τουρκικών τανκς, δυτικά του Ευφράτη:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr