ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Κιμ Γιονγκ Ουν,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι εκκαθαρίσεις του παράφρονα ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, συνεχίζονται καθώς όπως ανακοίνωσε η Σεούλ αυτή την φορά εκτελέστηκε ο υπουργός Παιδείας της χώρας.
“Ο υπουργός Παιδείας Κιμ Γιονγκ-Τζιν εκτελέστηκε”, δήλωσε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ενοποίησης της Νότιας Κορέας, Τζονγκ Τζουν-Χέε.
Οι δηλώσεις του Τζονγκ, ο οποίος απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, ακολουθούν ένα δημοσίευμα χθες Τρίτη σύμφωνα με το οποίο δύο ανώτεροι κρατικοί αξιωματούχοι της Βόρειας Κορέας εκτελέστηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα διότι παράκουσαν τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν.
Υπενθυμίζεται ότι η Βόρεια Κορέα πριν λίγες μέρες έστειλε δυο ανώτατους αξιωματούχους για “ιδεολογική επανεκπαίδευση”. Αυτές οι ενέργειες δείχνουν ότι οι αξιωματούχοι απέτυχαν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του Κιμ Γιονκ Ουν και πιθανότατα αποστέλλονται για εργασία σε αγρόκτημα.
Από την ανάληψη εξουσίας το 2011 ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει προβεί σε περίπου 100 εκκαθαρίσεις για να εδραιώσει την εξουσία του.























































