Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαουδάραβας πήγε σε κέντρο εκπαίδευσης του ISIS για να χάσει κιλά

Σαουδάραβας πήγε σε κέντρο εκπαίδευσης του ISIS για να χάσει κιλά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σαουδάραβας αποφάσισε να γίνει μέλος του ISIS και να πάει σε κέντρο εκπαίδευσης τζιχαντιστών, επειδή όπως υποστηρίζει το μόνο πράγμα που ήθελε ήταν να… χάσει βάρος.

Τώρα ο άνδρας κατηγορείται από το Ριάντ για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, με τον ίδιο να μην έχει καταφέρει να πείσει τις αρχές για το.. αγαθό των προθέσεών του, γράφει το ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

Το δικαστήριο έχει στην κατοχή τους στοιχεία ότι ο Σαουδάραβας ήταν σε κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους, με στόχο, όπως υποστηρίζεται από τις αρχές, να λάβει μέρος στον πόλεμο των τζιχαντιστών στο Αφγανιστάν, όμως ο ίδιος το αρνείται.

Το σκληρό πρόγραμμα θα τον βοηθούσε να χάσει τα… περιττά παχάκια

Όπως υποστηρίζει ο Σαουδάραβας, το μόνο που ήθελε ήταν να χάσει κιλά και θεώρησε ότι το σκληρό πρόγραμμα εκπαίδευσης του ISIS θα τον βοηθούσε να επιτύχει να χάσει τα… περιττά παχάκια, χωρίς φυσικά να πείσει τους δικαστές.

Πάντως σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ είναι άγνωστη η τύχη που θα έχει ο… χοντρούλης τζιχαντιστής Σαουδάραβας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Στάσιμες οι σχέσεις Δαμασκού και Αυτόνομης Διοίκησης Β/Α Συρίας – Αδιέξοδο στις συνομιλίες

Διαδηλώσεις Δρούζων στη Σουέιντα: Απαίτηση για «αυτοδιάθεση» στην επέτειο της πτώσης Άσαντ

Αντιστράτηγος ε.α. Λαζ. Καμπουρίδης: Δεν αποκλείεται ο διαμελισμός της Συρίας – Η Τουρκία τρέμει το Ισραήλ

22 επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) στη Βόρεια και Ανατ. Συρία τον Νοέμβριο

Η Τουρκία μετέφερε νέα στρατεύματα στην τουρκο-κατεχόμενη βόρεια Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr