ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Χομς (Έμεσα),


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έχει εξαπολύσει μεγάλη επίθεση για να καταλάβει τις πηγές φυσικού αερίου στην περιοχή Αλ Σαέρ στα βορειοανατολικά της επαρχίας Χομς στη Συρία.
Οι τζιχαντιστές έχουν καταλάβει μέχρι στιγμής πολλά σημεία ελέγχου του συριακού στρατού και συνεχίζουν να προωθούνται στην περιοχή Χουαϊσίς.
Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή που βρίσκεται στο στρατιωτικό αεροδρόμιο T-4, το Ισλαμικό Κράτος κατάφερε να καταλάβει σημεία ελέγχου μεταξύ του χωριού Χουαϊσίς και των πηγών φυσικού αερίου Αλ Σαέρ μετά από μια σειρά άγριες μάχες με τη συριακή εθνοφυλακή και τον συριακό τακτικό στρατό.
Την κατάσταση έχει αναλάβει να σώσει η ρωσική πολεμική αεροπορία που εξαπολύει αεροπορικές επιδρομές στις δυνάμεις των τζιχαντιστών που προελαύνουν για να τους αναχαιτίσει.























































