ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην υπεύθυνος “εμίρης” των εκρηκτικών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στη Συρία, Ραφέ Αλ Σαλίμπι, λιποτάκτησε από το “χαλιφάτο” και διέφυγε στην Τουρκία, ενώ η οργάνωσή του υφίσταται νέες ήττες στα μέτωπα Συρίας και Ιράκ.
Όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με το αραβικό Al Masdar News, ο κατηγορούμενος τρομοκράτης και εγκληματίας πολέμου κατέφυγε στην Τουρκία και ζει ελεύθερος εκεί δίχως να υφίσταται καμία δίωξη από τις Αρχές.
“Η τουρκική Ασφάλεια δεν τον έχει ενοχλήσει ακόμα παρά ότι έχει πλούσιο εγκληματικό ιστορικό”, αναφέρει χαρακτηριστικά η αραβόφωνη ιστοσελίδα.
Ο διαβόητος τρομοκράτης κατάγεται από το χωριό Μοχασέν στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ στη νοτιοανατολική Τουρκία. Είναι δηλαδή πολίτης της Συρίας.























































