ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Ντέιβιντ Κάμερον, θα παραιτηθεί τελικά και από τη θέση του βουλευτή των Συντηρητικών, παρά την αρχική του πρόθεση να διατηρήσει αυτήν την ιδιότητα, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα.
Ο Κάμερον παραιτήθηκε από τη θέση του πρωθυπουργού μετά από το δημοψήφισμα του Ιουνίου, το οποίο έδωσε τη νίκη στην παράταξη του Brexit. Στο πηδάλιο της χώρας τον διαδέχθηκε η Τερέζα Μέι.
Ο 49χρονος βρετανός πολιτικός είχε δηλώσει αρχικά ότι θα διατηρήσει τη θέση του βουλευτή μέχρι τις επόμενες γενικές εκλογές, αλλά όπως φαίνεται άλλαξε γνώμη, απόφαση που θα οδηγήσει στην διενέργεια αναπληρωματικών εκλογών (by-election) για την αντικατάστασή του.























































