ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Νινευή, Τζιχαντιστές,

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
Αυστραλία: Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες του Σίδνεϊ - Στους 16 οι νεκροί και 40 οι τραυματίες
Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καθώς η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) γίνεται όλο και μεγαλύτερη, η οργάνωση άρχισε να συλλέγει χρήματα από τους κατοίκους της Μοσούλης με τη βία.
Σύμφωνα με ιρακινά Μέσα, που επικαλείται το BasNews, το Ισλαμικό Κράτος άρχισε να συλλέγει με τη βία χρήματα από τους κατοίκους της Μοσούλης από την προηγούμενη εβδομάδα μετά από τεράστια χρηματικά ποσά που έχασε στην πόλη Καγιάρα.
Οι τζιχαντιστές πάνε πόρτα – πόρτα στις συνοικίες της Μοσούλης πιέζοντας τους κατοίκους να πληρώσουν φόρους στην οργάνωση, απειλώντας τους με σκληρές τιμωρίες εάν αρνηθούν να συμμορφωθούν.
Επιπλέον, ηγέτες και στελέχη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος συνεχίζουν να εγκαταλείπουν το Ιράκ και να περνάνε στη Συρία.
Σύμφωνα με διοικητή της σιιτικής ιρακινής πολιτοφυλακής, που μάχεται στο πλευρό της κυβέρνησης της Βαγδάτης, πολλά στελέχη του ISIS εγκατέλειψαν τις τελευταίες ώρες τις πόλεις Ράουα, Άνα, Καΐμ, στα δυτικά της επαρχίας Άνμπαρ, και πέρασαν στο συριακό έδαφος.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, οι τζιχαντιστές αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πόλεις γιατί οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν και τους απείλησαν με πόλεμο εάν δεν εγκαταλείψουν τις προαναφερθείσες περιοχές.






















































