ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Άνγκελα Μέρκελ, Βίντεο, Γερμανία, Γιοάχιμ Γκάουκ, Δρέσδη,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τις κραυγές “Η Μέρκελ πρέπει να φύγει” και “προδότες του λαού” υποδέχτηκαν την γερμανίδα καγκελάριο και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας οπαδοί της της κίνησης «Πατριώτες Ευρωπαίοι κατά της Ισλαμοποίησης της Δύσης» (Pegida) στο κέντρο της Δρέσδης κατά την προσέλευσή τους στον επίσημο εορτασμό της 26ης επετείου της επανένωσης της Γερμανίας.
Μεταξύ των διαδηλωτών και ο ιδρυτής αυτής της ξενοφοβικής-αντιισλαμικής κίνησης Λούτς Μπάχμαν καθώς επίσης και υποστηρικτές του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD). Τελικά επενέβη η αστυνομία και τους απομάκρυνε.
Ο επίσημος εορτασμός ξεκίνησε με τη θεία λειτουργία η οποία τελέσθηκε στον περίφημο ναό της Παναγίας (Fruaenkircher). Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση «Πατριώτες Ευρωπαίοι κατά της Ισλαμοποίησης της Δύσης» (Pegida) γεννήθηκε στη Δρέσδη και έχει καθιερώσει διαδηλώσεις κάθε Δευτέρα με το σύνθημα “Εμείς είμαστε ο λαός”, το ίδιο δηλαδή το οποίο φώναζαν στην ίδια πόλη, στις περίφημες διαδηλώσεις της Δευτέρας, στην πάλαι ποτέ Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας.
























































