ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Συρία: Συγγενείς του τζιχαντιστή «προέδρου» Γκολάνι κατηγορούνται για παρενόχληση χριστιανών γυναικών
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντιστής εμίρης (πρίγκιπας-οπλαρχηγός) έκλεψε 300 χιλιάδες δολάρια από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) που προορίζονταν για μισθοδοσία τζιχαντιστών.
Σύμφωνα με την ιρακινή ιστοσελίδα Al Mada, ο οπλαρχηγός Ντουρίεντ Αμίν Αμπντουλάχ άρπαξε από το ταμείο της οργάνωσης, στην περιοχή Σαρκάτ βόρεια της Τικρίτ, 300.000 δολάρια από τη μισθοδοσία των τζιχαντιστών.
“Βίαια διαμάχη ξέσπασε μετά τη ληστεία, με τον οπλαρχηγό να αρνείται να επιστρέψει στο ταμείο τα χρήματα που έκλεψε”, μεταδίδει το Al Mada.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οπλαρχηγός της οργάνωσης βάζει χέρι στο ταμείο.
Τους τελευταίους μήνες έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις στελεχών του ISIS που άρπαξαν μεγάλα χρηματικά ποσά και στη συνέχεια λιποτάκτησαν από την οργάνωση.
Εδώ είναι το πρώτο περιστατικό που ο “κλέφτης” δεν την “κοπάνησε” και προφανώς έχει την ισχύ των όπλων να αρνείται να γυρίσει πίσω τα λεφτά.























































