Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελεύθερος σκοπευτής “φάντασμα” σκοτώνει τζιχαντιστές μέσα στη Μοσούλη

Ελεύθερος σκοπευτής “φάντασμα” σκοτώνει τζιχαντιστές μέσα στη Μοσούλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας ελεύθερος σκοπευτής “φάντασμα” σκορπά τον θάνατο μέσα στη Μοσούλη σκοτώνοντας τον έναν πίσω από τον άλλο τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Ο ελεύθερος σκοπευτής, από τη Δευτέρα που ξεκίνησε η επίθεση των ιρακινών δυνάμεων προς τη Μοσούλη, έχει σκοτώσει τζιχαντιστές σε τέσσερις συνοικίες της ιρακινής μεγαλούπολης.

To ιρακινό Al Sumaria News μεταδίδει ότι ο εκτελεστής βάζει στο στόχαστρό του τις περιπολίες των τζιχαντιστών και εκτός από νεκρούς οι σφαίρες του έχουν αφήσει και πολλούς σοβαρά τραυματισμένους

Η εμφάνιση του “Σκοπευτή της Μοσούλης”, όπως τον αποκαλούν οι κάτοικοι, έχει ενδυναμώσει τη θέληση των κατοίκων για αντίσταση στην τυραννία των τρομοκρατών, γράφει το ιρακινό σάιτ.

“Η παρουσία όμως του σκοπευτή σε τέσσερις συνοικίες της πόλης κάνει πολλούς να λένε ότι δεν είναι ένας αλλά περισσότεροι”, τονίζει το Al Sumaria.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν νεαροί που το αίμα τους βράζει σχηματίζουν ένοπλες ομάδες και προβάλλουν αντίσταση στους τζιχαντιστές μέσα στην πόλη.

Το IraqiNews μεταδίδει ότι την Τρίτη μια ομάδα ένοπλων κατοίκων της Μοσούλης επιτέθηκε σε τμήμα Ασφαλείας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και σε έξι περίπολα τζιχαντιστών σε διάστημα μόλις πέντε ωρών.

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας, που ξεκίνησε η επίθεση του ιρακινού στρατού, τα τοπικά Μέσα μεταδίδουν ειδήσεις ότι ένοπλες ομάδες πολιτών επιτίθενται στο Ισλαμικό Κράτος μέσα στη Μοσούλη, ωστόσο οι πληροφορίες αυτές δεν μπορούν να επαληθευτούν από άλλες πηγές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ερντογάν θα επισκεφθεί την κουρδική πρωτεύουσα Ερμπίλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr