ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μοσούλη: Μέλη του ISIS βρήκαν απειλητικά σημειώματα στα σπίτια τους

Μοσούλη: Μέλη του ISIS βρήκαν απειλητικά σημειώματα στα σπίτια τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κάτοικοι της Μοσούλης που ανήκουν στην υπόγεια αντίσταση της πόλης ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έριξαν απειλητικά σημειώματα κάτω από τις πόρτες των σπιτιών που μένουν μέλη και υποστηρικτές της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Όπως μετάδωσε την Πέμπτη η ιρακινή ιστοσελίδα Al Sumaria, ομάδες αντιστασιακών έριξαν τα φυλλάδια αργά το βράδυ της Τετάρτης σε αρκετές συνοικίες της κατεχόμενης από το Ισλαμικό Κράτος πόλης.

Στις προκηρύξεις αυτές οι αντιστασιακοί ορκίζονται ότι θα εκδικηθούν τους τζιχαντιστές για τους “μάρτυρες” της πόλης, δηλαδή για τους ανθρώπους που εκτέλεσε το Ισλαμικό Κράτος από τον Ιούνιο του 2014 που κατέλαβε τη Μοσούλη.

Τα απειλητικά αυτά σημειώματα, προκηρύξεις, φυλλάδια, είναι ακόμα μια απόδειξη ότι η θέληση του λαού της Μοσούλης για αντίσταση όλο και δυναμώνει, σχολιάζει το Al Sumaria.

Να σημειωθεί εδώ ότι τις προηγούμενες ημέρες, αφού ξεκίνησε η επίθεση του στρατού ενάντια στη Μοσούλη, ομάδες ένοπλων κατοίκων έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις ενάντια στους τζιχαντιστές, ενώ ελεύθεροι σκοπευτές “φαντάσματα” σκοτώνουν μέλη της οργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το τάνκερ «Άγιος Φανούριος» διήλθε από τα Στενά του Ορμούζ

Ισραήλ: Μυστική βάση στο Ιράκ για την υποστήριξη των αεροπορικών επιχειρήσεων κατά του Ιράν

Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Κυρώσεις του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών στον Ιρακινό υφυπουργό πετρελαίου και φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr