ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βλάντιμιρ Πούτιν, Η Μεγάλη Επική Μάχη για το Χαλέπι, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω
Αλέξης Τσίπρας: Βίντεο με νέους να προτείνουν όνομα για το νέο κόμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άδεια για επανέναρξη των αεροπορικών επιδρομών στο Χαλέπι της Συρίας, έπειτα από 10ήμερη διακοπή τους, ζήτησε ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ, επικαλούμενο τον υπουργό Άμυνας της χώρας.
Το υπουργείο επικαλείται την πρόσφατη αναζωπύρωση της δραστηριότητας των ισλαμιστών και τις αδιάκοπες απώλειες σε ζωές αμάχων για να δικαιολογήσει το αίτημά του.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν ο Πούτιν θα ανταποκριθεί στο αίτημα.























































