Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύμβουλος του Ερντογάν αναφέρθηκε σε ελληνικές ξιφολόγχες που κάρφωναν μωρά Τούρκων

Σύμβουλος του Ερντογάν αναφέρθηκε σε ελληνικές ξιφολόγχες που κάρφωναν μωρά Τούρκων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Μάρτιν Σουλτς, απόφοιτος θρησκευτικού σχολείου νομίζει πως είναι σε θέση να αναφέρεται στην «παλαιά» Τουρκία ή μάλλον να πιστεύει πως η Τουρκία είναι ακόμα η «παλιά» Τουρκία και να λέει ότι η Τουρκία παραβιάζει τις κόκκινες γραμμές.

Αυτό αναφέρει ο σύμβουλος και στενός συνεργάτης του Ερντογάν Γιγκίτ Μπουλούτ (Yiğit Bulut), τον βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία, απαντώντας σε σχόλιο του Σουλτς για την καταπάτηση της ελευθερίας του Τύπου στην Τουρκία.

Σχολιάζοντας δε το γεγονός ότι ο Σουλτς είναι απόφοιτος ρωμαιοκαθολικού σχολείου, μίλησε για κακοποιήσεις παιδιών στα σχολεία αυτά, αφήνοντας υπονοούμενα και για τον ίδιο τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου!

«Η Τουρκία έχει περάσει τις κόκκινες γραμμές» αναφέρει ο «αφέντης» Σουλτς.

Η καλύτερη απάντηση του δόθηκε από τον πρωθυπουργό Γιλντιρίμ.

«Η γραμμή είμαστε εμείς, δεν χρειάζεται πολύ για να το καταλάβετε», είπε ο Μπουλούτ.

Ο «πάστορας αφέντης» Σουλτς (“Papaz Schulz efendi”, τον αναφέρει) που βλέπει εαυτόν σε θέση να θέτει όρους στην Τουρκία, είναι πολιτικά «ταχύς», ίσως λόγω της θρησκευτικής του εκπαίδευσης αλλά ίδιος ξεπερνά τα όρια της ανοχής.

Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς είπε πως η Τουρκία συνεχίζει να απειλεί συμπληρώνοντας πως αυτό δεν είναι σοφό.

Προφανώς θέλει μια Τουρκία χωρίς Ερντογάν, χωρίς ηγέτη και μας κουνά το δάχτυλο όταν αναφέρεται ο όρος «milletime» (ηγέτης).

Οι Ευρωπαίοι χύνουν αίμα στην περιοχή εδώ και 20 χρόνια. Εσείς είστε η αιτία των δακρύων. Εσείς υποστηρίζατε τον Ελληνικό Στρατό, σε αυτές τις περιοχές τα μωρά σκοτώνονταν με τις ξιφολόγχες και αυτό το έθνος (το τουρκικό) έσπασε τις ξιφολόγχες σας και τα δάχτυλά σας. (“Dedeleriniz Yunan ordusunu taşeron kılarak, bu topraklarda bebekleri süngülere geçirirken, bu millet o süngüleri de, o parmakları da kırdı!”).

Το έτος 2016 εξακολουθείτε να χτυπάτε την Τουρκική Δημοκρατία, το τουρκικό έθνος και τον ΗΓΕΤΗ.

«Άρχοντα» Σουλτς αυτός που λαμβάνει τις αποφάσεις εδώ είναι το έθνος και τις λαμβάνει για όφελος του ιδίου του έθνους. Κανένας άλλος δεν μπορεί να αποφασίζει για αυτή τη χώρα και αυτό το έθνος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αποκαλύπτονται τα ψέματα της προπαγάνδας Μητσοτάκη – Δεύτερη φτωχότερη στην ΕΕ η Ελλάδα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr