Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Deutsche Bank “βλέπει” πρόωρες εκλογές στη Βρετανία το 2017

Η Deutsche Bank “βλέπει” πρόωρες εκλογές στη Βρετανία το 2017
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι είναι πιθανό να αναγκαστεί να προκηρύξει πρόωρες βουλευτικές εκλογές την επόμενη χρονιά καθώς αποδυναμώθηκε από μια δικαστική απόφαση σχετικά με το Brexit η οποία ενδέχεται να έχει ευρείες πολιτικές συνέπειες, σύμφωνα με εκτιμήσεις οικονομολόγων της Deutsche Bank που εστάλησαν στους πελάτες τους.

Η πρόβλεψη αυτή ακολουθεί τη δικαστική απόφαση η οποία ακυρώνει το σχέδιο της Μέι να αποφύγει μια επίσημη ψηφοφορία στο βρετανικό κοινοβούλιο πριν αρχίσει η επίσημη διαδικασία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως προβλέπει το Άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας.

“Bασικό σενάριο οι κάλπες”

«Εν συνόψει, αποδυνάμωσε τη θέση της πρωθυπουργού Μέι για το Brexit ακόμη περισσότερο και καθιστά τη διεξαγωγή νέων γενικών εκλογών το βασικό μας σενάριο, είτε πριν από την επίκληση του Άρθρου 50 είτε μετά», ανέφερε η τράπεζα στο ενημερωτικό δελτίο που διανεμήθηκε στους πελάτες της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ – Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις

«Ανάσα» για τους δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου

Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν – Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ

Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων

Θύμα του Τζέφρι Έπσταϊν καταγγέλλει: «Άρπαξαν το παιδί του δέκα λεπτά μετά τη γέννησή του»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr