Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν ετοιμάζει λουτρό αίματος στην Τουρκία – Μοιράζει όπλα στους οπαδούς του

Ο Ερντογάν ετοιμάζει λουτρό αίματος στην Τουρκία – Μοιράζει όπλα στους οπαδούς του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε άρθρο του με τίτλο “Η Τουρκία οδεύει σε λουτρό αίματος”, που αναρτήθηκε στο NewsWeek, ο πρώην αναλυτής του Πενταγώνου, πανεπιστημιακός και ειδικός σε θέματα Μέσης Ανατολής, Μάικλ Ρούμπιν (Michael Rubin), εξηγεί γιατί η Τουρκία επίκειται να γίνει ένα απέραντο σφαγείο.

Ο Μάικλ Ρούμπιν αναφερόμενος στον διορισμό 61 νέων αστυνομικών Αρχηγών στις 81 επαρχίες της Τουρκίας και στον διορισμό 55 νέων αστυνομικών Αρχηγών σε κεντρικά Αστυνομικά Τμήματα, εξηγεί ότι οι προηγούμενοι που αντικαταστάθηκαν δεν έφυγαν από τις θέσεις τους γιατί ήταν οπαδοί του Γκιουλέν ή αντικυβερνητικοί.

Ορισμένοι από αυτούς ήταν θρησκευόμενοι και κάποιοι ήταν και υποστηρικτές του Ερντογάν. Άρα γιατί τους άλλαξε;

Ο Ρούμπιν απαντά ότι οι αντικαταστάτες τους είναι νέοι σε ηλικία, φανατικοί εθνικιστές, με μικρή εμπειρία και για αυτό τον λόγο απόλυτα ελεγχόμενοι από τον “σουλτάνο”.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θέλει στη διοίκηση της τουρκικής Αστυνομίας ανθρώπους που δεν θα του φέρουν αντιρρήσεις στο ολοκληρωτικό πογκρόμ που ετοιμάζει όχι μόνο ενάντια στους Κούρδους αλλά και στους φιλελεύθερους Τούρκους.

Την ίδια ώρα, σημειώνει ο Ρούμπιν, το ισλαμιστικό κυβερνών κόμμα της Τουρκίας, το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), εκδίδει συνεχώς νέες άδειες οπλοφορίας στους αφοσιωμένους οπαδούς του Ερντογάν και ιδιαίτερα στα μέλη της “Οθωμανικής” νεολαίας.

Ο Ερντογάν επέλεξε για στρατιωτικό του σύμβουλο τον στρατηγό ε.α. Αντνάν Τανριβερντί, επικεφαλής της SADAT, της μοναδικής τουρκικής εταιρείας μισθοφόρων.

Η SADAT, που έχει εκπαιδεύσει παραστρατιωτικούς και ειδικές δυνάμεις, ραγδαία μετατρέπεται στην προσωπική Ισλαμική Επαναστατική Φρουρά του Ερντογάν.

Οι παραπάνω ενέργειες του Ερντογάν θεωρούνται από τον Ρούμπιν ότι με απόλυτη βεβαιότητα οδηγούν την Τουρκία σε λουτρό αίματος, για το οποίο το μόνο ερώτημα που υπάρχει είναι πόσο σύντομα θα συμβεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr