Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρέμει το καθεστώς Ερντογάν – Απειλούν να σφάξουν τους πολιτικούς κρατούμενους

Τρέμει το καθεστώς Ερντογάν – Απειλούν να σφάξουν τους πολιτικούς κρατούμενους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Χουσεΐν Κοτσαμπιγίκ (Hüseyin Kocabıyık), βουλευτής Σμύρνης του ισλαμιστικού κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας, δήλωσε με ανάρτησή του στο Twitter ότι “σε περίπτωση δολοφονίας υψηλόβαθμου στελέχους της (τουρκικής) κυβέρνησης, ο λαός θα εισβάλει στις φυλακές και θα κρεμάσει όλους τους κρατούμενους οπαδούς του Γκιουλέν και μέλη του PKK”.

kocabiyik

Πρόκειται για πρωτοφανή δήλωση, η οποία όμως φανερώνει τα εξής δύο πράγματα: α) Το ισλαμιστικό καθεστώς στην Τουρκία δεν αισθάνεται ασφαλές και κατά πάσα πιθανότητα είναι ο ίδιος ο Ερντογάν που φοβάται για τη ζωή του και β) οι κρατούμενοι στις φυλακές χρησιμοποιούνται πλέον ως όμηροι από την πλευρά του τουρκικού κράτους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάικλ Ρούμπιν (Michael Rubin), πανεπιστημιακός και (πρώην) αναλυτής του Πενταγώνου, σε άρθρο του που αναδημοσιεύτηκε στο NewsWeek στις 15 Οκτωβρίου 2016, προέβλεψε ότι θα γίνει σύντομα και νέο πραξικόπημα στην Τουρκία και αυτή τη φορά ο Ερντογάν θα πεθάνει. “Για την ακρίβεια” γράφει στο άρθρο του “ο Ερντογάν είναι ήδη νεκρός”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη – Ασφαλής ο Ερντογάν από… υγειονομική βόμβα

«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της Pepsi

Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους

Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους

Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι – «Όχι στην Τουρκία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr