Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανία και Αυστρία “γέμισαν” τζιχαντιστές που ήρθαν ως πρόσφυγες

Γερμανία και Αυστρία “γέμισαν” τζιχαντιστές που ήρθαν ως πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών και η αυστριακή κυβέρνηση επιβεβαίωσαν ότι εκατοντάδες τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εισήλθαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση υποκρινόμενοι τους πρόσφυγες.

Η BND, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών της Γερμανίας, σε νέα έκθεσή της αναφέρει ότι το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποίησε τη μεταναστευτική κρίση για να τρυπώσουν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτοντάδες τρομοκράτες.

Στην ίδια έκθεση της BND αναφέρεται ότι εκτός από τους τζιχαντιστές που εισήλθαν μόνοι τους, το Ισλαμικό Κράτος συντόνισε και διασκόρπισε ολόκληρα δίκτυα τζιχαντιστών.

Η έκθεση αναφέρει ότι το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει τους τζιχαντιστές πώς να παριστάνουν τους πρόσφυγες και να αιτούνται ασύλου.

Το να συμπεριφέρονται ως πρόσφυγες είναι το πιο σημαντικό για να μην κινούν τις υποψίες των Αρχών ή των άλλων μεταναστών που μπορεί να τους καταδώσουν.

Ωστόσο, πολλοί τζιχαντιστές ανακαλύφθηκαν σε προσφυγικές κατοικίες σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβανομένων Γερμανίας και Ιταλίας.

Αποκαλύπτεται ακόμα ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει επεκταθεί και στην Ολλανδία, στην οποία ανερχόμενη πολιτική δύναμη είναι ο ακροδεξιός Γκέερτ Βίλντερς που υπόσχεται να κλείσει όλα τα τζαμιά στη χώρα του.

Στην Αυστρία, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, το 40% των γνωστών στις Αρχές τζιχαντιστών που βρίσκονται στη χώρα εισήλθε στο αυστριακό έδαφος ανάμεσα στους πρόσφυγες.

Το Κόμμα Ελευθερίας απαίτησε την άμεση απέλαση όλων των μουσουλμάνων που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος ή οποιαδήποτε έκφραση του εξτρεμιστικού Ισλάμ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γερμανική Αμνηστία ζητά έρευνα για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα του Γιάνη Βαρουφάκη

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr