Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι μισθοφόροι των Τούρκων άρχισαν να κόβουν κεφάλια στη Συρία (βίντεο)

Οι μισθοφόροι των Τούρκων άρχισαν να κόβουν κεφάλια στη Συρία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άρχισαν τους αποκεφαλισμούς στη βόρεια Συρία οι μισθοφόροι των Τούρκων.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει τουρκόφιλους παραστρατιωτικούς και τζιχαντιστές, που συμμετέχουν στην επιχείριση του τουρκικού στρατού Ασπίδα του Ευφράτη, να περιφέρουν το κεφάλι ενός άνδρα.

proturkish_jihadists Οι εικονιζόμενοι τουρκόφιλοι παραστρατιωτικοί και τζιχαντιστές, που περιφέρουν το κεφάλι στο βίντεο ντοκουμέντο (από το ποίο και οι εικόνες), είναι άνδρες της τουρκμενικής Ταξιαρχίας Σουλτάν Μουράντ, μιας παραστρατιωτικής δύναμης που αποτελείται από Τουρκμένους (Τούρκους) της Συρίας και Τούρκους ακροδεξιούς Γκρίζους Λύκους και από την τζιχαντιστική οργάνωση Νουρ Αλ Ντιν Αλ Ζίνκι, που έχει αποκεφαλίσει κι άλλες φορές και έχει φροντίσει να το “διαφημίσει” διαδικτυακά, ωστόσο ακόμα θεωρείται “μετριοπαθής” οργάνωση.

Οι Αμερικανοί από την πλευρά τους ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι απέσυραν την υποστήριξή τους από τις τουρκόφιλες συμμορίες που συμμετέχουν στην επιχείριση Ασπίδα του Ευφράτη, εξαιτίας των επιθέσεων που αυτοί εξαπολύουν στις υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).

Οι Κούρδοι με τη σειρά τους καταγγέλλουν ότι οι μισθοφόροι των Τούρκων, που δηλώνουν “μονάδες” του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), απαγάγουν Κούρδους αμάχους από τις περιοχές που κατέλαβαν στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού.

Ο Αμερικανός συνταγματάρχης Τζον Ντόριαν, εκπρόσωπος του Διεθνούς Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ, ξεκαθάρισε την Πέμπτη ότι ο Διεθνής Συνασπισμός δεν υποστηρίζει την τουρκική επίθεση με στόχο την κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος πόλη Αλ Μπαμπ, ανατολικά του Χαλεπιού, διότι αυτή πραγματοποιείται “ανεξάρτητα” από την Τουρκία δίχως συνεννόηση με τους δυτικούς συμμάχους.

Το ελεγχόμενο από το Ισλαμικό Κράτος πρακτορείο ειδήσεων Amaq μετέδωσε την Πέμπτη ότι οι τζιχαντιστές του ISIS κατέστρεψαν με αντιαρματικές ρουκέτες ένα τουρκικό τανκ στα περίχωρα του χωριού Χαζουάν, δυτικά της Αλ Μπαμπ.

Δείτε το βίντεο με τους τουρκόφιλους τζιχαντιστές να “παίζουν” με το κομμένο κεφάλι:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr