ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βρετανός πρώην υπουργός Οικονομικών έχει βγάλει 500.000 λίρες μόνο από ομιλίες

Ο Βρετανός πρώην υπουργός Οικονομικών έχει βγάλει 500.000 λίρες μόνο από ομιλίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα προνόμια που απολαμβάνουν οι πολιτικοί δεν σταματάνε όταν παύουν να αποτελούν εξέχουσες προσωπικότητες στην πολιτική σκηνή. Τρανό παράδειγμα ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Τζορτζ Όσμπορν έχει βγάλει τουλάχιστον 500.000 λίρες από ομιλίες του από τότε που έχασε το αξίωμά του.

Eίχε κερδίσει περισσότερες από 320.000 λίρες από ομιλίες του στις ΗΠΑ

Τον περασμένο Νοέμβριο, αποκαλύφθηκε ότι ο Όσμπορν είχε κερδίσει περισσότερες από 320.000 λίρες από ομιλίες του στις ΗΠΑ. Ο ίδιος είχε ήδη λάβει το ποσό των 74.962 λιρών ως βουλευτής, αλλά αυτό ωχριά σε σύγκριση με τα κέρδη που μπορεί να έχει από τις ομιλίες του.

Οπότε δεν είναι να απορεί κανείς γιατί ο Ντέιβιντ Κάμερον θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του Όσμπορν μετά την παραίτησή του ως πρωθυπουργός και βουλευτής.

Ο Όσμπορν δήλωσε στην Independent, τον περασμένο Νοέμβριο ότι κάθε εισόδημα που λαμβάνει έχει δηλωθεί όπως ορίζει η νομοθεσία και ότι αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς

Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 – Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε προοπτική εκτεταμένης συμφωνίας με τη Ρωσία – Η ανθρωπιστική διπλωματία της Μελάνια Τραμπ

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου – Πότε η Βρετανία μάς έδωσε την Κύπρο και η Αθήνα αρνήθηκε

Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr