ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βαθύ ρήγμα στον Λευκό Οίκο: Προς «καρατόμηση» Χέγκσεθ και Ράτκλιφ λόγω της συμφωνίας με το Ιράν
Διαρροή-σοκ για συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Πληροφορίες για σαρωτικές υποχωρήσεις της Ουάσιγκτον μεταδίδουν τα αραβικά Μέσα
Μύκονος: Τραγωδία με 37χρονη Ιταλίδα - Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν τον γάμο της
Πολεμική ρητορική από το Ιράν και απειλές λίγες ώρες μετά τη συμφωνία με τις ΗΠΑ
Σε τροχιά σύγκρουσης Τραμπ και Γκράχαμ για το Μνημόνιο Συνεργασίας με το Ιράν - Βαθαίνει το ρήγμα στους Ρεπουμπλικανούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι πληροφορίες από τη Μαριούπολη της ανατολικής Ουκρανίας είναι καταιγιστικές, όσο κι ο αριθμός των νεκρών που συνεχώς μεγαλώνει.
Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο twitter, είκοσι είναι μέχρι στιγμής οι νεκροί.
Νωρίτερα, σήμερα Παρασκευή, ουκρανικά στρατεύματα, αποτελούμενα από στρατιώτες και μαυροφορεμένους εθελοντές πιστούς στο καθεστώς του Κιέβου (δες φωτογραφία που ακολουθεί), άνοιξαν πυρ εναντίον ρωσόφωνων διαδηλωτών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να καταλάβουν το γραφείο του υπουργείου Εσωτερικών στην πόλη και το κτίριο της Αστυνομίας, μετά την παρέλαση της 9 Μαΐου εις ανάμνηση της σοβιετικής νίκης επί των ναζί.
Όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, οι Ουκρανοί ναζί έριξαν στο ψαχνό πάνω σε άοπλους ανθρώπους. Η σφαγή της Μαριούπολης, έρχεται σε συνέχεια του ολοκαυτώματος στην Οδησσό.























































