ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εικονιζόμενος νεαρός άνδρας τράβηξε μια selfie φωτογραφία με κινητό τηλέφωνο που είχε κλέψει. Για κακή του τύχη, όμως, η πράξη του αυτή ήταν σαν να κατέδωσε μόνος του τον εαυτό του και τώρα τον ψάχνει η αστυνομία.
Αναλυτικά η απίστευτη ιστορία. Η 21χρονη Ντανιέλα είχε χάσει το κινητό της ένα βράδυ σε κλαμπ στο Πόρτσμουθ και το θεωρούσε ξεγραμμένο μέχρι που με έκπληξη είδε μια selfie φωτογραφία ενός άντρα να έχει μεταφορτωθεί αυτόματα στο λογαριασμό της στο Dropbox.
Η Ντανιέλα υποψιάζεται ότι ο άντρας στη φωτογραφία είναι εκείνος που έκλεψε το κινητό από την τσάντα της.
«Κρατούσα την τσάντα μου όλο το βράδυ και η κλοπή πρέπει να συνέβη σε ένα διάστημα πέντε λεπτών», δήλωσε η 21χρονη στη Daily Mail. «Όταν βγήκαμε από το κλαμπ, συνειδητοποιήσαμε ότι το τηλέφωνο έλειπε, δεν μπορούσα να το πιστέψω», συμπληρώνει.
Ωστόσο, μέσα στην ατυχία της, η 21χρονη φάνηκε τυχερή καθώς είχε ενεργοποιήσει μια υπηρεσία του Dropbox προκειμένου να μην ξοδεύει αποθηκευτικό χώρου του κινητού.
Όπως εξήγησε «οι φωτογραφίες από το τηλέφωνο ανεβαίνουν αυτόματα και άμεσα» στο Dropbox.
Έτσι, η αστυνομία αναζητά τώρα τον άντρα στη φωτογραφία…























































