ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ισχυρός σεισμός 7,6 Ρίχτερ που έπληξε τη νότια Χιλή, προκάλεσε πανικό και σύμφωνα με την αστυνομία τουλάχιστον 4.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους μετά την προειδοποίηση για τσουνάμι.
Η προειδοποίηση πάντως ήρθη δύο ώρες αργότερα, ενώ σύμφωνα με την υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών της χώρας, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για θύματα.
Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 34,6 χλμ. και σημειώθηκε νότια του Σαντιάγο, 40 χλμ. νοτιοδυτικά του Πουέρτο Κελόν (στο νησί Τσιλοέ).
Προκλήθηκαν ζημιές σε δρόμους και σε τουλάχιστον μία γέφυρα στο Κελόν του νησιού Τσιλοέ.
Το Εθνικό Γραφείο Εκτάκτων Περιστατικών της Χιλής (Onemi) αναφέρει ότι η σεισμική δόνηση προκάλεσε διακοπές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και προβλήματα στις επικοινωνίες, ενώ πολλά σπίτια υπέστησαν ελαφρές ζημιές.
«Πολλή δύναμη και κουράγιο προς τους συμπατριώτες που επλήγησαν από τον σεισμό στο Τσιλοέ και σε άλλες περιοχές στα νότια» ήταν το μήνυμα της προέδρου της χώρας Μισέλ Μπατσελέτ στο Twitter.























































