ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ισχυρός σεισμός 7,6 Ρίχτερ που έπληξε τη νότια Χιλή, προκάλεσε πανικό και σύμφωνα με την αστυνομία τουλάχιστον 4.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους μετά την προειδοποίηση για τσουνάμι.
Η προειδοποίηση πάντως ήρθη δύο ώρες αργότερα, ενώ σύμφωνα με την υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών της χώρας, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για θύματα.
Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 34,6 χλμ. και σημειώθηκε νότια του Σαντιάγο, 40 χλμ. νοτιοδυτικά του Πουέρτο Κελόν (στο νησί Τσιλοέ).
Προκλήθηκαν ζημιές σε δρόμους και σε τουλάχιστον μία γέφυρα στο Κελόν του νησιού Τσιλοέ.
Το Εθνικό Γραφείο Εκτάκτων Περιστατικών της Χιλής (Onemi) αναφέρει ότι η σεισμική δόνηση προκάλεσε διακοπές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και προβλήματα στις επικοινωνίες, ενώ πολλά σπίτια υπέστησαν ελαφρές ζημιές.
«Πολλή δύναμη και κουράγιο προς τους συμπατριώτες που επλήγησαν από τον σεισμό στο Τσιλοέ και σε άλλες περιοχές στα νότια» ήταν το μήνυμα της προέδρου της χώρας Μισέλ Μπατσελέτ στο Twitter.























































