ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Επιστήμη, Κονέκτικατ,

















































Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»
Αγρότες: Με εντολή Μαξίμου κλείνουν οι δρόμοι - Στην «άκρη» τα τρακτέρ για διέλευση των ταξιδιωτών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία απλή μαθηματική εξίσωση μπορεί να πει πολλά για το μέλλον της ανθρωπότητας.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Πίτερ Τούρχιν, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ, που ανακάλυψε αυτόν τον ιδιαίτερο μαθηματικό τύπο.
Ο Τούρχιν λοιπόν, με βάση αυτή την εξίσωση, προβλέπει έντονες αναταράξεις που θα κορυφωθούν αυτόν τον αιώνα.
Ο ίδιος λέει ότι η εξίσωση δεν θα μπορούσε να προβλέψει τη νίκη Τραμπ, αλλά «μπορεί να προβλέψει την άνοδο της κοινωνικής και πολιτικής αστάθειας, η οποία θα συνεχίσει να αυξάνεται, αν δεν συμβεί κάτι».
«Η κάθοδος δεν είναι αναπόφευκτη. Μπορούμε να αποφύγουμε τα χειρότερα.. είτε μία μία αλλαγή λιγότερο οδυνηρή, είτε με ένα εξ΄ολοκλήρου καινούργιο σχέδιο», ανάφερε στην Daily Mail.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, τα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν έντονες πολιτικές αναταραχές που θα κορυφωθούν κάποια στιγμή μέσα σε αυτόν τον αιώνα.
Ο ίδιος αναφέρει πως ότι η αναταραχή θα «υποκινηθεί» από την παγκόσμια ελίτ, καθώς οι πλούσιοι θα αυξηθούν με γρήγορους ρυθμούς, δημιουργώντας έτσι μία μεγαλύτερη πόλωση μεταξύ αυτών και των πιο φτωχών.
Ο ακαδημαϊκός προβλέπει επίσης τη στασιμότητα και την παρακμή του βιοτικού επιπέδου και την κατάρρευση της δημοσίας υγείας σε κάθε κράτος, με αποτέλεσμα την πτώση των κρατικών εσόδων και την αύξηση των δαπανών.






















































