ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κράζουν” στην Τουρκία τον στρατηγό του Ερντογάν: Έκανε “τουρισμό” στα Ίμια

“Κράζουν” στην Τουρκία τον στρατηγό του Ερντογάν: Έκανε “τουρισμό” στα Ίμια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αυτό που έγραψε πρώτο το TRIBUNE, ότι δηλαδή η προκλητική επίσκεψη του Τούρκου Α/ΓΕΕΘΑ στα Ίμια ήταν… κρουαζιέρα, το έχει πάρει και ο τουρκικός αντιπολιτευόμενος Τύπος, ο οποίος στην κριτική που ασκεί στο καθεστώς Ερντογάν συμπεριλαμβάνει και τη μομφή ότι ο Τούρκος αρχηγός Χουλουσί Ακάρ κάνει… τουρισμό.

Στον Ερντογάν, που δεν αρέσει καθόλου αυτή η κριτική, επιστρέφοντας από το Πακιστάν απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το δημοσίευμα της Χάντε Φιράτ στην Hurriyet, για την κριτική στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ Χουλουσί Ακάρ στα Ίμια:

«[…]Λένε πώς είναι δυνατόν ο Α/ΓΕΕΘΑ να έρχεται μαζί μου στο εξωτερικό; Πώς είναι δυνατόν να πηγαίνουν στο εξωτερικό; Τι είναι πιο φυσικό από αυτό; Αυτοί δεν γνωρίζουν τι γίνεται στον κόσμο. Ακόμα και ο πρωθυποουργός μπορεί να πάρει μαζί του σε ταξίδι τον Α/ΓΕΕΘΑ, όποτε θέλει. Αυτά τα προσπερνώ. Παρομοιάζουν την μετάβαση του [Α/ΓΕΕΘΑ] στα Ίμια με τουριστική επίσκεψη. Κατ’ εμέ ο Α/ΓΕΕΘΑ μαζί με την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων πρέπει να καταθέσουν καταγγελία εναντίον όσων κάνουν τέτοιου είδους παρομοιώσεις. Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις “τουρίστα” έναν Α/ΓΕΕΘΑ».

Όταν ακόμα και ο ίδιος ο τουρκικός Τύπος, όσος έχει μείνει ακόμα “ελεύθερος” από το καθεστώς, αντιλαμβάνεται ότι οι ισλαμιστές είναι… τουρίστες στο Αιγαίο, είμαστε σε καλό δρόμο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;

Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα – Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr