ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποδοκίμασαν τη Μογκερίνι Σέρβοι βουλευτές: “Σερβία – Ρωσία δεν θέλουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση” (βίντεο)

Αποδοκίμασαν τη Μογκερίνι Σέρβοι βουλευτές: “Σερβία – Ρωσία δεν θέλουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση” (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σέρβοι βουλευτές αποδοκίμασαν τη Φεντερίκα Μογκερίνι, που ανέβηκε στο βήμα της σερβικής Βουλής για να υποσχεθεί στους Σέρβους την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Βουλευτές από το Σερβικό Ριζοσπαστικό Κόμμα φώναζαν ρυθμικά «Σερβία-Ρωσία, δεν θέλουμε την Ένωση» ενώ υψώθηκαν και πανό που έγραφαν «Η Σερβία δεν πιστεύσει στις Βρυξέλλες».

Η Φεντερίκα Μογκερίνι -μετά από τα Σκόπια- πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη την Παρασκευή 3 Μαρτίου στο Βελιγράδι και εκτός από την ομιλία της στο Κοινοβούλιο συναντήθηκε και με ανώτερους αξιωματούχους της χώρας.

Η Μογκερίνι στην αρχή της ομιλίας της είπε ότι είναι τιμή της που βρίσκεται στη Βουλή της Σερβίας, γιατί και η ίδια είναι βουλευτής.

Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο βήμα οι βουλευτές του ριζοσπαστικού κόμματος δεν έπαυσαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Να ακούσω τις φωνές σας γιατί απηχείτε ψηφοφόρους. Αλλά η εθνική πόλωση είναι δύσκολο πράγμα. Επιτρέψτε μου, όμως, να σας πω ότι ο ρόλος της Σερβίας είναι ζωτική σημασίας. Έχετε μεγάλη ευθύνη. Η Σερβία ήταν πάντοτε στο σταυροδρόμι διαφορετικών κόσμων. Ούτε η ετικέτα της Δύσης, ούτε της Ανατολής δεν ήταν ποτέ επαρκής», είπε η Μογκερίνι.

Δείτε βίντεο με τις αποδοκιμασίες:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης

Νικόλας Φαραντούρης: «Χωρίς ευρωπαϊκά μέταλλα δεν υπάρχει ευρωπαϊκή άμυνα»

Αβραμόπουλος: Στη Βουλή το αίτημα για την άρση ασυλίας του- Τα τρία αδικήματα που τον βαραίνουν

Δ. Αβραμόπουλος: Στο υπ. Δικαιοσύνης το αίτημα άρσης ασυλίας του για το Qatargate

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ στήριξε την επέκταση των μεταλλαγμένων τροφίμων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr