Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αν Κούλτερ: Η Μέρκελ φροντίζει για την καλή διαβίωση των τζιχαντιστών

Αν Κούλτερ: Η Μέρκελ φροντίζει για την καλή διαβίωση των τζιχαντιστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος και υποστηρίκτρια του Ντόναλντ Τραμπ, Αν Κούλτερ (Ann Coulter), σε εμφάνισή της την Παρασκευή το βράδυ στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX τοποθετήθηκε αρνητικά προς τους μουσουλμάνους μετανάστες, που τους κατηγόρησε ως ασυγκράτητους βιαστές, ενώ κατέκρινε και τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, ότι έχει επιτρέψει στους τζιχαντιστές να κυκλοφορούν ελεύθεροι στη Γερμανία.

“Οι μετανάστες δεν μπορούν να σταματήσουν τους εαυτούς από το να βιάζουν μάζες γυναικών”, δήλωσε η Κούλτερ, επικαλούμενη ως απόδειξη των λεγομένων της τα περιστατικά βιασμών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων στη Γερμανία.

“Γιατί δεν μπορούμε να μάθουμε από τη δυτική Ευρώπη;”, αναρωτήθηκε η Κούλτερ .

“Μόλις πριν μερικές εβδομάδες οι γερμανικές υπηρεσίες είπαν ότι 1.000 κάτοικοι της Γερμανίας πήγαν να πολεμήσουν με το Ισλαμικό Κράτος. Εκατοντάδες επέστρεψαν στη Γερμανία, και τι κάνει η Μέρκελ για αυτό; Φροντίζει για την καλή διαβίωσή τους, επειδή ξέρετε, εάν δεν έχουν καλή διαβίωση, αυτό μπορεί να τους ριζοσπαστικοποιήσει”, είπε ειρωνικά.

“Γιατί δεν πιστεύουμε αυτό που οι ίδιοι οι μετανάστες λένε; Έρχονται σε χώρες, βιάζουν γυναίκες. Τους είναι δύσκολο να μάθουν να μην βιάζουν γυναίκες, ειδικά εάν είναι άπιστες πόρνες και φοράνε κοντά σορτσάκια”.

Η Κούλτερ πήγε τις σκέψεις της και αρκετά βήματα παραπέρα, λέγοντας το εξής απίστευτο: “Η μίξη της γερμανικής στρατιωτικής πειθαρχίας με την ισλαμική ιδεολογία είναι κάτι το τρομαχτικό”.

Να σημειωθεί ότι η Κούλτερ τα έλεγε αυτά από την τηλεόραση του FOX, που στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ στον Λευκό Οίκο πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη η Άνγκελα Μέρκελ.

Η Αν Κούλτερ είναι αμφιλεγόμενο πρόσωπο και οι απόψεις της στο παρελθόν έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Για παράδειγμα, το 2005 είχε γράψει:

“Νομίζω ότι η κυβέρνηση πρέπει να κατασκοπεύει όλους τους Άραβες, να κάνει τα βασανιστήρια τηλεοπτικό σόου, να ρίξει βόμβες daisy-cutter (μαργαριτοκόφτης) όπου να ‘ναι σε όλη τη Μέση Ανατολή και να στείλει τους φιλελεύθερους στο Γκουαντάναμο”.

Η Άνγκελα Μέρκελ έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο της τραμπικής δεξιάς στην Αμερική επειδή άνοιξε τα σύνορα της Γερμανίας και δέχθηκε περισσότερους από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μέση Ανατολή.

Τι είναι η βόμβα daisy-cutter

Θεωρείται η αμερικανική «μητέρα όλων των βομβών». Αυτό είναι το παρατσούκλι της ΜΟΑΒ (Μassive Οrdnance Αir Βomb), μιας ισχυρότατης θερμοβαρικής βόμβας, ενός από τα ισχυρότερα όπλα στον πλανήτη.

Γνωστή μεταξύ των ειδικών και ως «μαργαριτοκόφτης» (daisy-cutter), χρησιμοποιήθηκε εκτενώς στον πόλεμο του Βιετνάμ για την ταυτόχρονη εξαέρωση χιλιάδων δένδρων και/ή καλυμμένων πίσω τους αντιπάλων, με σκοπό τη δημιουργία ζωνών προσγείωσης ελικοπτέρων στη ζούγκλα.

Η τεχνολογία των θερμοβαρικών όπλων, η οποία ουσιαστικά χρησιμοποιεί το ατμοσφαιρικό οξυγόνο για να προκαλέσει πολύ ισχυρότερες εκρήξεις από τα απλά εκρηκτικά, είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες.

Χρησιμοποιήθηκε τόσο από τους Αμερικανούς (στο Βιετνάμ και αλλού) όσο και από τους Ρώσους (στο Αφγανιστάν και εσχάτως στην Τσετσενία) για την από αέρος «εκκαθάριση» μεγάλων εκτάσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr