ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο - Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για χερσαία και θαλάσσια επίθεση κατά των Χούτι στην Υεμένη
Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί - Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»
Θέουτα: Περίπου 49.000 παράνομοι μετανάστες «άλωσαν» τον ισπανικό θύλακα - Οι δομές έχουν καταρρεύσει
Ήλιδα: Αρχαία κειμήλια των Ολυμπιακών Αγώνων επιχειρείται να εντοπισθούν μετά από 2.500 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ερντογάν τα έβαλε και με την Ελβετία για την διαδήλωση σε βάρος του στη Βέρνη. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε για εξηγήσεις τον Ελβετό επιτετραμμένο στην Άγκυρα, στον απόηχο της διαδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Ελβετίας, Βέρνη, υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου.
Το τουρκικό ΥΠΕΞ, σε ανακοίνωσή του, κάλεσε τις ελβετικές αρχές να διεξάγουν ποινική έρευνα για τη διαδήλωση, καταγγέλλοντας ότι οι συγκεντρωμένοι υποστηρίζουν την τρομοκρατία.
Η Άγκυρα στέκεται στο γεγονός πως διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα υπέρ της δολοφονίας του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Πήραν την φωτογραφία μου και πάνω στο κεφάλι μου είναι στραμμένο ένα περίστροφο. Μπορεί κανείς να το διανοηθεί; Μιλάμε για την Ελβετία!» είπε ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του στην Αττάλεια.
Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή ανέφερε ότι μεταξύ των διαδηλωτών βρίσκονται υποστηρικτές του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).























































