ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ εμφανίσθηκε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στην αμερικανική κυβέρνηση.
Μέσω ανάρτησης του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, έγραψε ότι με τα πυραυλικά πλήγματα που κατάφεραν οι ΗΠΑ στη Συρία, παραλίγο να φθάσουν «στα όρια της σύγκρουσης με την Ρωσία».
Ωστόσο στην ανάρτηση του αυτή ο Μεντβέντεφ γράφει ότι «με την ενέργεια της αυτή η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ απέδειξε ότι εξαρτάται πλήρως από την γνώμη που έχει το κατεστημένο της Ουάσιγκτον, το οποίο ο ίδιος είχε επικρίνει με σφοδρότητα κατά την τελετή της ορκωμοσίας του».
Παράλληλα ο Μεντβέντεφ, εμφανίζεται δικαιωμένος για την εκτίμηση που είχε κάνει όταν εξελέγη πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ και συγκεκριμένα για το τι θα επακολουθούσε της εκλογής του.
«Αμέσως μετά την εκλογή του είχα επισημάνει, ότι όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα οι κατεστημένοι μηχανισμοί εξουσίας του κατεστημένου θα “ακυρώσουν” τις προεκλογικές θέσεις του Τραμπ. Χρειάστηκαν μόνο δυόμιση μήνες».
Αναφερόμενος μάλιστα στις προεκλογικές υποσχέσεις του Τραμπ γράφει:
«Κανείς δεν υπερβάλλει ως προς την αξία των προεκλογικών υποσχέσεων. Ωστόσο υπάρχει ένα όριο ευπρέπειας το οποίο διαδέχεται η απόλυτη δυσπιστία.
»Αυτό είναι θλιβερό για τις σχέσεις μας που τελικά χάλασαν, αλλά που χαροποιεί τελικά τους τρομοκράτες».























































