ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κυβερνητικό τσίρκο του [εξωμότη Έλληνα] Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα έχει “ξεφύγει” εντελώς.
Ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Ράμα, Ντιτμίρ Μπουσάτι, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους αντέδρασε στις κατηγορίες Σκοπιανών αξιωματούχων περί επέμβασης της Αλβανίας σε εσωτερικές υποθέσεις των Σκοπίων.
Σύμφωνα με τον Μπουσάτι η Αλβανία ποτέ δεν έχει αναμειχθεί σε εσωτερικές υποθέσεις της γειτονικής χώρας, τονίζοντας χαρακτηριστικά «Η Αλβανία δεν αναμειγνύεται στην ΠΓΔΜ, αλλά παρέχει φιλικές συμβουλές».
Ότι η Αλβανία θα παρείχε και… συμβουλές στα Σκόπια και μάλιστα η τσιρκοκυβέρνηση του Ράμα, μόνο γέλιο προκαλεί.
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι όσο το καθεστώς του Ράμα στο εσωτερικό της Αλβανίας καταρρέει, υπό βαρύτατες κατηγορίες που σχετίζονται κυρίως με την καλλιέργεια και το εμπόριο ναρκωτικών, αλλά κι άλλες περιπτώσεις τριτοκοσμικής διαφθοράς, τόσο στην εξωτερική πολιτική παριστάνουν τα ποντίκια που βρυχώνται.
Μην ξεχνάμε ότι πριν μερικές ημέρες ο Έντι Ράμα προειδοποίησε ότι εάν η ΕΕ δεν κάνει την Αλβανία μέλος της θα προσαρτήσει το Κοσσυφοπέδιο.
Ο Ράμα, που δεν έχει ούτε ένα πολεμικό αεροπλάνο και ούτε ένα τανκ, αισθάνεται έτοιμος να ξεκινήσει πόλεμο με τη Σερβία.
Για αυτό λέμε ότι έχουν “ξεφύγει” εντελώς…























































