Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες: 3.000 ένοπλοι Αλβανοί εισήλθαν στα Σκόπια

Βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες: 3.000 ένοπλοι Αλβανοί εισήλθαν στα Σκόπια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο αναλυτής Σάσα Μπορόεβιτς, επικαλούμενος στοιχεία από τις βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες, ανέφερε ότι 3.000 ένοπλοι Αλβανοί εισήλθαν στο έδαφος των Σκοπίων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Arena και το Βαλκανικό Περισκόπιο που αναμεταδίδει την είδηση.

Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες για αναταραχές στη χώρα, τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν συνεχώς πληροφορίες για μαζική πολιτική αντίσταση κι αυτή παρουσιάζεται τελευταία με διαδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις των Σκοπίων, με σκοπό να υποστηρίξουν την απόφαση του προέδρου της χώρας στην άρνησή του να αναθέσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον αρχηγό της αντιπολίτευσης, σοσιαλδημοκράτη Ζόραν Ζάεφ.

Η χώρα σήμερα είναι ήρεμη, ίσως αυτή η ηρεμία να είναι πριν από την καταιγίδα, όπως σημειώνεται, στις επόμενες ημέρες θα δούμε που μπορεί να φθάσει η κλιμάκωση της κρίσης, καταλήγει το δημοσίευμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση

Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους στόχους

Ισραηλινές Μυστικές Υπηρεσίες: Κατάρρευση του ιρανικού καθεστώτος εντός ενός έτους από τη λήξη του πολέμου

Αλβανία: Bίαιη αντικυβερνητική διαδήλωση στα Τίρανα με αίτημα την παραίτηση Ράμα

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τον αναμορφωτή Πατριάρχη Ηλία Β’ – Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Πατριάρχης δεν απέθανε, αλλά καθεύδει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr