ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σέρβος Αναλυτής: Αλβανία και Βουλγαρία ετοιμάζονται να διαμελίσουν τα Σκόπια

Σέρβος Αναλυτής: Αλβανία και Βουλγαρία ετοιμάζονται να διαμελίσουν τα Σκόπια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βουλγαρία, Σκόπια,

Η αλβανική ιστοσελίδα shqiperiaime.al αναφέρεται στις απόψεις Σέρβου ειδικού αναλυτή που ισχυρίζεται ότι υπάρχει σχέδιο για το διαμελισμό των Σκοπίων, τόσο από την Αλβανία, όσο και από τη Βουλγαρία.

Η περιληπτική αναφορά του αλβανικού δημοσιεύματος, που αναμεταδίδεται από το Βαλκανικό Περισκόπιο, είναι από το αφιέρωμα της σκοπιανής VECER, η οποία σημειώνει τις σκέψεις του Στέβαν Γκάγιτς, διευθυντή του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Βελιγράδι, ότι υπάρχει σχέδιο μεταξύ Αλβανίας και Βουλγαρίας για το διαμοιρασμό των Σκοπίων.

Ο αναλυτής αναφέρεται στο πολιτικό σκηνικό της Βουλγαρίας, όπου ακροδεξιοί, όπως ο ηγέτης του βουλγαρικού VMRO, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ, θα βρεθούν στην κυβέρνηση και θα προωθήσουν την ενσωμάτωση μέρους των Σκοπίων στη Βουλγαρία.

Χαρακτηρίζει τη στάση του προέδρου των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβάνοφ, ως σταθερή και θαρραλέα, αφού δεν θέλησε να συναντηθεί τόσο με τον Γιόχανες Χάν, όσο και τον Καρλ Μπίλντ που πρόσφατα επισκέφθηκαν τα Σκόπια.

Επίσης αποκαλεί τον Αμερικανό Γερουσιαστή, Τζον Μακέιν, ως πολιτικό εκφραστή της Δύσης.

Αναλύει, ακόμη, τις ρωσικές και αμερικανικές πολιτικές στην περιοχή και ιδιαίτερα στις δύο αυτές χώρες, δηλαδή την Αλβανία και τη Βουλγαρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας από τον ιστορικό σύμμαχό μας Μαυροβούνιο: «Αν δεν συνεργαστούμε, οι κοινωνίες και οι χώρες μας δεν μπορούν να είναι ασφαλείς»

Ο Νίκος Δένδιας την Τρίτη 30/06 στο Μαυροβούνιο – Τι θα συζητήσει με τον ιστορικό σύμμαχό μας

Νίκος Δένδιας: Ελλάδα και Αλβανία ενισχύουν την αμυντική τους συνεργασία

Τραγωδία στην Κύπρο: Νεκρά δύο αδέλφια 8 και 10 ετών μέσα σε αυτοκίνητο

Ο Νίκος Δένδιας υποδέχεται τη Δευτέρα 29/06 τον Υπουργό Άμυνας της Αλβανίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr