ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιμέτωποι με μια «βροχή» από χαρτονομίσματα του ευρώ ήρθαν οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο Α9, στο Ίνγκολστατ της Βαυαρίας, με την κυκλοφορία να διακόπτεται για λίγα λεπτά, το βράδυ του Σαββάτου.
Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η «βροχή» χαρτονομισμάτων ξεκίνησε όταν μία πλαστική τσάντα, μέσα στην οποία είχε τοποθετήσει τις εισπράξεις της ημέρας -ύψους 9.000 ευρώ- ένας Γερμανός επιχειρηματίας, έπεσε από τη μοτοσυκλέτα του.
Αν και ο ίδιος αντιλήφθηκε άμεσα ότι έχασε την τσάντα του, ο άνεμος που έπνεε στην περιοχή σήκωσε στον αέρα πολλά από τα χαρτονομίσματα.
Οι αρχές έκλεισαν προσωρινά τον αυτοκινητόδρομο, σε μία προσπάθεια να βοηθήσουν τον άνδρα να περισώσει ό,τι μπορεί, όπως αναφέρει το Associated Press.
Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο dpa, ο Γερμανός επιχειρηματίας κατόρθωσε να συλλέξει με τη βοήθεια της αστυνομίας περίπου 7.500 ευρώ, με το υπόλοιπο ποσό να «χάνεται» είτε από τον άνεμο, είτε από… περαστικούς.























































