ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανδρας στις ΗΠΑ σκότωσε τον τρίχρονο γιο του για χάρη της νέας του φίλης. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Νιου Τζέρσει και ο λόγος που ομολόγησε, ενώπιον του δικαστηρίου, ότι δολοφόνησε το ίδιο του το παιδί ήταν ότι η νέα του σύντροφος δεν ήθελε παιδιά!
Ο 23χρονος David Creato Jr ομολόγησε την ενοχή του και ο εισαγγελέας δήλωσε ότι αιτία για την πράξη του ήταν πως στην 17χρονη φίλη του δεν άρεσαν τα παιδιά και δεν το ήθελε μαζί τους.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του παιδιού προήλθε από ασφυξία.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2015, όταν ο δράστης κάλεσε την άμεση δράση για να καταγγείλει την εξαφάνιση του γιου του. Οι ομάδες έρευνας εντόπισαν το άψυχο κορμί του παιδιού αργότερα την ίδια μέρα, μέσα στο δάσος, περίπου ένα μίλι από το σπίτι του.























































