Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στενός συνεργάτης του Έντι Ράμα και πρώην υπουργός σε κύκλωμα διακίνησης τόνων ναρκωτικών

Στενός συνεργάτης του Έντι Ράμα και πρώην υπουργός σε κύκλωμα διακίνησης τόνων ναρκωτικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σημαντικές πολιτικές συνέπειες εάν όχι εξελίξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο προμηνύουν αποκαλύψεις από ογκώδες φάκελο των ιταλικών εισαγγελικών Αρχών, όπου προκύπτει αναμειγμένος σε εγκληματική οργανωμένη ομάδα διακίνησης ναρκωτικών ο πρώην υπουργός Εσωτερικών του Έντι Ράμα, Σαημίρ Ταχίρι.

Ο Σαημίρ Ταχίρι είναι στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Έντι Ράμα. Σε αυτόν δεν είχε εμπιστευτεί μόνο το αλβανικό υπερυπουργείο Εσωτερικών αλλά και το χειρισμό πολύ ευαίσθητων υποθέσεων.

Νομικός της δεκάρας ο Ταχίρι, όπως τον χαρακτηρίζει η βορειοηπειρωτική ιστοσελίδα “Ταχυδρόμος”, ήταν ο εισηγητής στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας της προσφυγής του Σοσιαλιστικού Κόμματος του Έντι Ράμα, ύστερα από παραγγελία των Τούρκων, για την ακύρωση της συμφωνίας Μπακογιάννη-Μπάσα για την οριοθέτηση ελληνικής και αλβανικής ΑΟΖ.

Η ιταλική Αστυνομία συνέλαβε τη Δευτέρα συμμορία Αλβανών κατηγορούμενων για διακίνηση ποσότητας των 3,5 τόνων κάνναβης.

Η συμμορία παρακολουθούνταν μήνες, ίσως και χρόνια.

Μέλος της συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών είναι και ένας ξάδερφος του πρώην υπουργού Ταχίρι από την Αυλώνα, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες του πρώην Αλβανού πρωθυπουργού Μπερίσα χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο του εξάδελφου υπουργού στις μετακινήσεις του σε Ελλάδα και Ιταλία.

Στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις των εμπόρων ναρκωτικών που παρακολουθούνταν αναφέρεται συχνά και για συγκεκριμένα ποσά το όνομα του πρώην υπουργού Ταχίρι.

Ο Έντι Ράμα, αντιλαμβανόμενος ότι ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα γύρω του, φαίνεται ότι εγκαταλείπει τον στενό συνεργάτη του.

Ο αλβανικός τηλεοπτικός σταθμός Top Chanel, που τελεί υπό την άμεση επίβλεψη Ράμα, παρουσίασε στοιχεία από τον φάκελο των ιταλικών Αρχών.

Μάλλον ο Ράμα αποποιείται τον Ταχίρι προκειμένου να δείξει ότι δεν έχει καμία σχέση.

Στη μετατροπή της Αλβανίας σε χώρα παραγωγής, αποθήκευσης και διακίνησης ναρκωτικών, η αλβανική αντιπολίτευση κατηγορεί ως προσωπικά υπεύθυνο τον Έντι Ράμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr