Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ράμα καλύπτει το δεξί του χέρι για τις σχέσεις με το καρτέλ – Πώς αντέδρασε ο Αμερικανός Πρέσβης

Ο Ράμα καλύπτει το δεξί του χέρι για τις σχέσεις με το καρτέλ – Πώς αντέδρασε ο Αμερικανός Πρέσβης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά τις δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, ότι το κυβερνών κόμμα του θα ψηφίσει κατά της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του πρώην υπουργού Εσωτερικών και βουλευτή του, Σαϊμίρ Ταχίρι, που κατηγορείται από τις ιταλικές Αρχές για εμπλοκή σε αλβανικό καρτέλ ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε μια απροσδόκητη κίνηση του Αμερικανού πρέσβη Ντόναλντ Λου, μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Ο πρέσβης Λου, ο οποίος έχει επισημάνει πολλές φορές με δηλώσεις του για εγκληματικές ομάδες που δρουν στην πολιτική ζωή της Αλβανίας, είχε τη Δευτέρα επείγουσα συνάντηση με τον Πρέσβη της Ιταλίας στα Τίρανα, Αλμπέρτο Κουτίλλο.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στην Ιταλική Πρεσβεία.

Σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα που αναδημοσιεύει το Βαλκανικό Περισκόπιο, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτήν τη συνάντηση, αλλά, όπως επισημαίνεται, πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την άρνηση του Έντι Ράμα να δοθεί πράσινο φως, στην εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά και μετά τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του επικεφαλής της ιταλικής Εισαγγελίας που εργάζεται κατά της μαφίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών από την Αλβανία στην Ιταλία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Η σκιά του ISIS και ο ρόλος των ΗΠΑ – Η τουρκική κατοχή εδραιώνεται

Ισραήλ: Η συμφωνία με τη Χαμάς προς έγκριση – Ενημέρωση από τα μέτωπα

Οι Αμερικανοί προειδοποιούν το Ισραήλ για κλιμάκωση στον Λίβανο

Επιλύθηκαν οι διαφωνίες – Την Παρασκευή 17/01 η επικύρωση της εκεχειρίας Ισραήλ-Χαμάς από το υπουργικό συμβούλιο

Μάικ Γουόλτς: Οι ΗΠΑ θα στηρίξουν 100% τις πολεμικές προσπάθειες του Ισραήλ αν η Χαμάς παραβιάσει τη συμφωνία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr