ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Μανχάταν, Νέα Υόρκη, Ντόναλντ Τουσκ, Τζιχαντιστές,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Αναφορές για πολλούς νεκρούς
Η Ρωσία έπληξε τρία ακόμη εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρώπη στέκεται στο πλευρό της Αμερικής, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, μετά τον θάνατο οκτώ ανθρώπων, οι οποίοι χτυπήθηκαν από όχημα στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.
Ο κ. Τουσκ έκανε λόγο για αρρωστημένη, αλλά μάταιη προσπάθεια να τρομοκρατηθούν οι άνθρωποι της Νέας Υόρκης και του ελεύθερου κόσμου.
Επίσης, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε μέσω Twitter την αλληλεγγύη του προς τις ΗΠΑ, διαβεβαιώνοντας ότι «ο αγώνας μας για την ελευθερία μας ενώνει περισσότερο από ποτέ άλλοτε».























































