ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα μεγάλη φάλαγγα του τουρκικού στρατού εισέβαλε στη βορειοδυτική Συρία

Νέα μεγάλη φάλαγγα του τουρκικού στρατού εισέβαλε στη βορειοδυτική Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακόμα μια μεγάλη φάλαγγα με τουρκικά στρατιωτικά οχήματα εισήλθε στη βορειοδυτική ύπαιθρο της Συρίας το απόγευμα το Σαββάτου, σύμφωνα με μιντιακούς ακτιβιστές.

Η φάλαγγα αποτελείται από είκοσι τεθωρακισμένα οχήματα που μεταφέρουν δεκάδες Τούρκους στρατιώτες.

Το τουρκικό κονβόι εισήλθε από το συνοριακό πέρασμα Καφρ Λοσέν και όπως αναφέρθηκε είχε κατεύθυνση το Όρος σεΐχη Αλ Ακέλ στα δυτικά της επαρχίας του Χαλεπιού.

Εδώ και δύο μήνες εισέρχονται σχεδόν σε καθημερινή βάση τουρκικά στρατεύματα στη βορειοδυτική Συρία και αναπτύσσονται περιμετρικά του αυτόνομου κουρδικού καντονιού της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία, που προστατεύεται από τις κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), κυρίως συνιστώσα των υποστηριζομένων από τις ΗΠΑ Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΛ.Α.Σ. για Σύνοδο ΝΑΤΟ: «Χρειαζόμαστε μία στρατηγική για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις που να βασίζεται στο αμοιβαίο όφελος και όχι σε λευκές επιταγές»

Σύνοδος ΝΑΤΟ με καλεσμένο τον τζιχαντιστή Αλ Σαράα (Γκολάνι) της Συρίας – Τι είπε ο Τραμπ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το 2027 τα ελληνικά F-35 – «Η Ελλάδα πληροί τους στόχους του 3,5% για τις αμυντικές δαπάνες»

Ο Νίκος Δένδιας συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Χαμός στο ΝΑΤΟ! Η Μελόνι ΔΕΝ θέλει να βλέπει μπροστά της τον Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr