ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν ετοιμάζεται να «αγωνιστεί» κατά ΗΠΑ και Ισραήλ στον ΟΗΕ

Ο Ερντογάν ετοιμάζεται να «αγωνιστεί» κατά ΗΠΑ και Ισραήλ στον ΟΗΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Τουρκία αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) προκειμένου να ακυρώσει την απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών (ΗΠΑ) να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, δήλωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας σε πλήθος οπαδών του στο Ικόνιο μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Ερντογάν είπε πως η Τουρκία θα επιδιώξει πρώτα την ακύρωση της απόφασης στο Συμβούλιο Ασφαλείας και, αν αυτό αποτύχει, θα προσφύγει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Προχθές, μουσουλμάνοι ηγέτες, που συγκεντρώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και καταδίκασαν την αναγνώριση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, κάλεσαν τη διεθνή κοινότητα να απαντήσει αναγνωρίζοντας την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα της Παλαιστίνης.

Υπενθυμίζουμε ότι όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου έχει πρωταγωνιστή την Τουρκία που κατέχει παράνομα τη βόρεια Κύπρο και έχει εισβάλει παράνομα στη βορειοδυτική Συρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη

Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν

NASA: Ανακοινώθηκε το πλήρωμα του Artemis III – Τρεις Αμερικανοί και ένας Ιταλός στην αποστολή για τη Σελήνη

Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ – Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη

Ενήμερη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παρενόχληση του Νίκου Δένδια από τους Τούρκους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr