ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

21χρονος από τη Γκάμπια προσπάθησε να κατεβάσει τον σταυρό από χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μιλάνο

21χρονος από τη Γκάμπια προσπάθησε να κατεβάσει τον σταυρό από χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μιλάνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας 21χρονος άντρας από τη Γκάμπια συνελήφθη από την ιταλική Αστυνομία καθώς προσπάθησε να ανέβει στο φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο που εγκαινιάστηκε την περασμένη Παρασκευή, στην πλατεία Piazza Duca d’Aosta, του Μιλάνου, ανέφερε το πρακτορείο ANSA.

Αντιμέτωπος με την Αστυνομία για την παράξενη συμπεριφορά του, ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα να πει εκτός από «το δέντρο δεν είναι καλό», ενώ δείχνει το σταυρό, αναφέρει ο Il Giornale.

Η Αστυνομία, έπειτα, τον έθεσε υπό κράτηση και, εν ευθέτω χρόνω, τον έφερε στο γραφείο μετανάστευσης για να απελαθεί.

Εκεί οι αξιωματικοί ανακάλυψαν ότι ο 21χρονος είχε ήδη λάβει καθεστώς μόνιμου κατοίκου, στο πλαίσιο του καθεστώτος προστασίας προσφύγων, στην επαρχία του Μπρίντιζι.

Δεδομένου ότι ο άνθρωπος είχε μόνιμη κατοικία στο Μπρίντιζι, οι αξιωματικοί σκόπευαν να τον στείλουν πίσω στην επαρχία.

Ωστόσο, ο άνθρωπος άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα και έτσι μεταφέρθηκε σε ιατρικό χώρο, σε νοσοκομείο του Μιλάνου, ως προφύλαξη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Από το Κοριέντες της Αργεντινής στην Αλικαρνασσό – Ο «Ελ Γριέγο Καράτα» και το ταξίδι προς τις ελληνικές ρίζες του

Ο Γεραπετρίτης στη δυτ. Λιβύη: Τι συζήτησε με το καθεστώς Ντμπεϊμπά της Τρίπολης

POLITICO: 13 πράγματα που μάθαμε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στην Κύπρο

Λίβανος: Ιταλοί κυανόκρανοι δώρισαν νέο άγαλμα του Ιησού στους Μαρωνίτες Χριστιανούς

Στα 64,2 εκατομμύρια ο αριθμός των μεταναστών στην ΕΕ εν μέσω δημογραφικής γήρανσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr