ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Μιχαηλίδης, Βίντεο, Διπλωματικό Σώμα, Ελληνική Ομογένεια, Ελληνικό Προξενείο Σμύρνης, Σμύρνη, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως «θλιβερό αλλά μεμονωμένο περιστατικό για τον εντοπισμό των δραστών του οποίου διενεργούνται έρευνες από τις τουρκικές Αρχές» χαρακτηρίζουν κύκλοι του Ελληνικού Προξενείου στη Σμύρνη την απόπειρα εμπρησμού την παραμονή των Φώτων της οικίας Καπετανάκη, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Σ. Μπαλάσκας.
Πρόκειται για το κτίριο στην ιστορική προκυμαία της Σμύρνης που ανακαινίσθηκε πρόσφατα προκειμένου να ξαναφιλοξενήσει τις δραστηριότητες του ελληνικού Προξενείου στην περιοχή.
Στο γεγονός αναφέρθηκε και ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης που επισκέφθηκε τη μέρα των Φώτων τη Σμύρνη συμμετέχοντας στον εκεί εορτασμό του αγιασμού των υδάτων από το Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο. Και ο οποίος από τη Χίο σημείωσε, μιλώντας σε εκδήλωση, ότι «η Ελλάδα, τιμά τη φιλία με τους γείτονές της αλλά ξέρει να στέκεται απέναντι στις προκλήσεις και να απαντά με τον τρόπο που επιτάσσει το διεθνές δίκαιο».























































