Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

18χρονη Ιταλίδα έβγαλε στο σφυρί την παρθενιά της για να σπουδάσει στο Κέιμπριτζ

18χρονη Ιταλίδα έβγαλε στο σφυρί την παρθενιά της για να σπουδάσει στο Κέιμπριτζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοπρασία, Ιταλία, Παρθένα,

Αποφασισμένη να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ είναι μια 18χρονη Ιταλίδα, η οποία προκειμένου να εξασφαλίσει τα ακριβά δίδακτρα έβγαλε στο… σφυρί την παρθενιά της!

Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί είναι Νικόλ. Θέλει να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ και ελπίζει ο πλειοδότης να της προσφέρει ένα ποσό, το οποίο θα της επιτρέψει να επιτύχει τα όνειρά της. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι έχει ήδη λάβει μια προσφορά για 890 χιλιάδες λίρες.

Ελπίζει να μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, να αγοράσει για τους γονείς της ένα σπίτι και να βοηθήσει την αδελφή της με κάποια επιπλέον μετρητά. Η νύχτα με τη Νικόλ δημοπρατείται από το ευρωπαϊκό γραφείο συνοδών Elite Models VIP.

«Ήθελα μια καλή εκπαίδευση, έτσι άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για τρόπους χρηματοδότησης των σπουδών μου και βρήκα μια σειρά δημοπρασιών και διαπίστωσα ότι υπήρχαν κορίτσια που την είχαν πουλήσει για 3,1 εκατομμύρια λίρες και γι ‘αυτό αποφάσισα να κάνω το ίδιο, όταν έκλεινα τα 18.

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι κράτησε τη δημοπρασία κρυφή από τους γονείς της, καθώς φοβάται ότι η αποκάλυψη θα κατέστρεφε τη σχέση τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θρίαμβος για την Εθνική πόλο 15-13 την Ιταλία και… φουλ για μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό

Πέθανε σε ηλικία 93 ετών ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Valentino

Συμφωνία Mercosur – Γαλλία: Αγρότες απέκλεισαν δρόμους του Παρισιού, διαμαρτυρόμενοι κατά της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-Mercosur

Ο Πάπας Λέων ζητά διασφάλιση της ανεξαρτησίας της Βενεζουέλας

Αντιδράσεις Ευρωπαίων ηγετών στην επιχείρηση κατά της Βενεζουέλας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr