ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Νίκολας Μαδούρο,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο υπέβαλε και επισήμως την Τρίτη την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές της 22ας Απριλίου, τις οποίες θα μποϊκοτάρει η αντιπολίτευση.
“Ιδού το σχέδιο για την πατρίδα έως το 2025, που συνίσταται στην ενίσχυση του δρόμου και της κληρονομιάς του πολυαγαπημένου μας ηγέτη Ούγκο Τσάβες (…) προς την οικονομική ευημερία” δήλωσε ο Μαδούρο παραδίδοντας τον φάκελό του στην πρόεδρο του Εθνικού Εκλογικού Συμβουλίου (CNE) Τιμπισάι Λουσένα.
Η τελετή μεταδόθηκε απευθείας από την τηλεόραση.
“Ορκίζομαι να μην σας απογοητεύσω. Η νίκη μας ανήκει” δήλωσε.
Ντυμένος με το παραδοσιακό κόκκινο πουκάμισο, ο Μαδούρο επισκέφθηκε λίγο αργότερα τον τάφο του Τσάβες ο οποίος κυβέρνησε τη Βενεζουέλα από το 1999 μέχρι το 2013.
“Θα τον εκλέξουμε και πάλι, με το ψηφοδέλτιό μας θα επιλύσουμε τα προβλήματα που έχουμε” είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Έκτορ Καδένας, ένας φιλοκυβερνητικός ακτιβιστής που περίμενε τον πρόεδρο έξω από τα γραφεία της CNE.
Εκμεταλλευόμενος την αποδυναμωμένη και διαιρεμένη αντιπολίτευση, ο Μαδούρο προκήρυξε εκλογές για τις 22 Απριλίου ενώ κανονικά θα έπρεπε να διεξαχθούν στα τέλη του έτους.























































