Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο πρώην Αλβανός υπουργός Σαϊμίρ Ταχίρι που κατηγορείται για σχέσεις με καρτέλ ναρκωτικών

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο πρώην Αλβανός υπουργός Σαϊμίρ Ταχίρι που κατηγορείται για σχέσεις με καρτέλ ναρκωτικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκε ο πρώην πανίσχυρος υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης του Έντι Ράμα, Σαϊμίρ Ταχίρι, έπειτα από απόφαση του Δικαστηρίου Σοβαρών Εγκλημάτων των Τιράνων.

Όπως μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, αναμεταδίδοντας από τα αλβανικά ΜΜΕ, η υπόθεση του Ταχίρι επί μήνες βρίσκεται στο προσκήνιο των τοπικών Μέσων, εξαιτίας των σκανδάλων διαφθοράς και των καταγγελιών για σχέσεις του με την αλβανική μαφία. Η υπόθεση Ταχίρι είχε άμεση τροπή μετά την άρση της βουλευτικής ασυλίας του.

Αλβανικό δικαστήριο αποφάσισε τον κατ’ οίκον περιορισμό με αστυνομική φύλαξη για τον υπό έρευνα πολίτη Σαϊμίρ Ταχίρι, που γεννήθηκε στις 30/10/1979, ως υπόπτου για διάπραξη ποινικών αδικημάτων διακίνησης ναρκωτικώνς σε συνεργασία με δομημένη εγκληματική ομάδα, σύμφωνα με τα άρθρα 283/α και 333/α σε συνδυασμό με το άρθρο 28 του ποινικού κώδικα «για παθητική δωροδοκία υψηλών κρατικών αξιωματούχων ή τοπικών αιρετών αρχόντων» όπως προβλέπει το άρθρο 260 του κώδικα εγκληματικών πράξεων.

Οι έρευνες κατά του πρώην υπουργού Εσωτερικών ξεκίνησαν πριν από περίπου 7 μήνες μετά τη σύλληψη στην Ιταλία Αλβανών μαφιόζων που διακινούσαν ναρκωτικά, ορισμένοι εκ των οποίων συγγενείς του πρώην υπουργού. Η υπόθεση Ταχίρι προκάλεσε και το μεγάλο ενδιαφέρον των αμερικανικών Αρχών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Άγιοι Ανάργυροι: O 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν τη σφάξει

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr