ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφγανιστάν, Βομβιστική Επίθεση, Εκρηκτικός Μηχανισμός, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα μικρό λεωφορείο, παγιδευμένο με εκρηκτικά, εξερράγη σε σημείο ελέγχου της πόλης Κανταχάρ στο νότιο Αφγανιστάν, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι της χώρας.
Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε μία από τις κεντρικές αγορές της Κανταχάρ και προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για θύματα.
Ωστόσο, ένας γιατρός στο νοσοκομείο της πόλης δήλωσε ότι έχουν διακομιστεί εκεί 25 τραυματίες, προσθέτοντας ότι τα ασθενοφόρα εξακολουθούν να παραλαμβάνουν θύματα.
Σύμφωνα με αξιωματούχους, η έκρηξη φαίνεται ότι σημειώθηκε την ώρα που το μικρό λεωφορείο σταμάτησε σε ένα σημείο ελέγχου της αφγανικής υπηρεσίας Πληροφοριών, όμως δεν είναι ξεκάθαρο ποιος ήταν ο στόχος.
Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ή σκοτωθεί σε επιθέσεις με βόμβες από την αρχή του έτους, κυρίως στην Καμπούλ αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της περιφέρειας. Την ευθύνη για τις επιθέσεις αναλαμβάνουν κυρίως οι Ταλιμπάν, οι οποίοι προσπαθούν να ανακτήσουν τον έλεγχο του Αφγανιστάν.
Η επαρχία Κανταχάρ, στα σύνορα με το Πακιστάν, είναι ένα σημαντικό κέντρο παραγωγής οπίου και προπύργιο των Ταλιμπάν.






















































