Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιντζέ: Ένας Ερντογάν διχάζει την Τουρκία εδώ και 16 χρόνια – Θα είμαι ενωτικός πρόεδρος

Ιντζέ: Ένας Ερντογάν διχάζει την Τουρκία εδώ και 16 χρόνια –  Θα είμαι ενωτικός πρόεδρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Θα είμαι ένας πρόεδρος που ενώνει, το ακριβώς αντίθετο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», διαβεβαίωσε ο υποψήφιος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις προεδρικές εκλογές της Τουρκίας, Μουχαρέμ Ιντζέ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Εδώ και 16 χρόνια, υπάρχει ένας Ερντογάν που οδηγεί στα άκρα την κοινωνία, που την πολώνει, την διχάζει. Εγώ, θα είμαι το ακριβώς αντίθετο. Θα είμαι ένας πρόεδρος που ενώνει» υποσχέθηκε ο Ιντζέ, λιγότερες από 10 ημέρες πριν από τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές.

Καθισμένος κάτω από τη σκιά μιας μηλιάς στον κήπο του πατρικού του, ο αντίπαλος του Ερντογάν, εμφανίστηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση πριν από τις πρόωρες εκλογές της 24ης Ιουνίου, υπογραμμίζοντας πως «η Τουρκία θέλει να αναπνεύσει, θέλει την ειρήνη, θέλει την ηρεμία».

«Δεν θέλει έναν άνδρα εξαντλημένο, όχι έναν άνδρα που ωρύεται και κραυγάζει. Έναν νεότερο, φρέσκο αίμα» σημείωσε ο υποψήφιος του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, που είναι 10 χρόνια μικρότερος από τον Ερντογάν.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ, εφόσον εκλεγεί, δεσμεύεται να κυβερνήσει «χωρίς να αποκλείσει κανέναν».

«Γυναίκες με μαντίλα ή χωρίς, πολίτες της αριστεράς ή της δεξιάς, Τούρκοι ή Κούρδοι, αλεβίτες ή σουνίτες, δεν θα υπάρχει καμία διαφορά» υποστηρίζει, ενώ δηλώνει βέβαιος ότι η Τουρκία είναι «έτοιμη» να γυρίσει τη σελίδα του Ερντογάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr