ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντίστρια επιτέθηκε με κοπίδι, αλαλάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ», σε σούπερ μάρκετ της περιοχής Seyne-sur-Mer, στη νοτιοανατολική Γαλλία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα κινήθηκε απειλητικά εναντίον πελατών του σούπερ μάρκετ το μεσημέρι της Κυριακής, κρατώντας ένα κοπίδι και φωνάζοντας «Αλλάχου Ακμπάρ».
Μάλιστα πρόλαβε να τραυματίσει δύο άτομα προτού την ακινητοποιήσουν και τη συλλάβουν οι αστυνομικές Αρχές.
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, από την επίθεση της γυναίκας τραυματίστηκαν ένας υπάλληλος του σούπερ μάρκετ και ένας πελάτης.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.
Οι Αρχές δείχνουν να πιστεύουν ότι η συλληφθείσα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο δεν αποκλείουν ακόμα το ενδεχόμενο να είχε ριζοσπαστικοποιηθεί από τζιχαντιστές μέσω διαδικτύου.























































